Бюджетний кросовер Skoda знову помітили на тестах: шпигунські фото

0
889

Новий кросовер чеського бренду, який ще не має власної назви потрапив до об’єктивів фотокамер і засвітив екстер’єр і інтер’єр.

За попередньою інформацією відомо, що компактний кросовер отримає новий варіант платформи і два турбодвигуна.

Назву новинки від Skoda не поспішають розкривати та тримають в секреті, але дещо про авто вже відомо. Автомобіль побудований на платформі MQB-A0-IN, яка була створена спеціально для індійського ринку. В майбутньому на ній будуть побудовані всі нові моделі Skoda і Volkswagen для країн, що розвиваються.

Провісником новинки став прототип Skoda Vision IN. Від концептуальної моделі автомобіль запозичив двоповерхову оптику, масивну радіаторну решітку і ліхтарі. Силует новинки в цілому не змінився.

На шпигунського фото можна побачити, що дисплей мультимедійної системи у серійної моделі буде інтегрований в передню панель, хоча у шоу-кара він височів над нею.

Прототип був оснащений 150-сильним 1,5-літровим бензиновим TSI, що працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач. Скоріше за все, цей двигун дістанеться і серійній моделі. Місцеві ЗМІ запевняють, що новинка також отримає 1,0-літровий TSI, пов’язаний з механічною КПП.

В Індії старт продажів запланований на першу половину 2021 року. Серед конкурентів нового кросовера Skoda – Kia Seltos і Hyundai Creta.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.