Дебютував найшвидший електричний кросовер Ford (Фото)

0
357

Компанія Ford представила нову модифікацію кросовера Mustang Mach-E GT

Компанія Ford представила найпотужнішу і швидку модифікацію електричного кросовера Mustang Mach-E GT, яка отримала назву Performance Edition. Новинку оснастили модернізованим двигуном, завдяки якому її динаміка стала близька до характеристик бензинових суперкарів.

Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition укомплектували електромотором, що розвиває ті ж 480 к.с., що і на стандартній версії GT, проте максимальний крутний момент виріс з 814 Нм до 860 ньютон-метрів. Це дозволяє кросоверу прискорюватися з місця до 60 миль в годину (96 км/год) за 3,5 сек., що на 0,2 сек. швидше модифікації GT. Для порівняння, суперкар Ford Mustang Shelby GT500 нового покоління набирає 60 миль в годину за 3,3 секунди.

При цьому більш продуктивний мотор позначився на запасі ходу кросовера – батарея на 88 кВт-год дозволяє проїхати без підзарядки до 375 км замість 400 км у звичайній GT-версії моделі.

Кросовер у виконанні Performance Edition отримав 20-дюймові легкосплавні колеса, гальмівні механізми Brembo з супортами червоного кольору, спортивні сидіння в салоні і алюмінієві вставки на передній панелі.

Замовлення на Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition почнуть приймати навесні 2021 року, а початок поставок заплановано на літо наступного року. Ціни на новинку поки не називають. Наприклад, стандартний Ford Mustang Mach-E GT коштує від $ 60,5 тис.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!