Дебютував найшвидший електричний кросовер Ford (Фото)

0
357

Компанія Ford представила нову модифікацію кросовера Mustang Mach-E GT

Компанія Ford представила найпотужнішу і швидку модифікацію електричного кросовера Mustang Mach-E GT, яка отримала назву Performance Edition. Новинку оснастили модернізованим двигуном, завдяки якому її динаміка стала близька до характеристик бензинових суперкарів.

Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition укомплектували електромотором, що розвиває ті ж 480 к.с., що і на стандартній версії GT, проте максимальний крутний момент виріс з 814 Нм до 860 ньютон-метрів. Це дозволяє кросоверу прискорюватися з місця до 60 миль в годину (96 км/год) за 3,5 сек., що на 0,2 сек. швидше модифікації GT. Для порівняння, суперкар Ford Mustang Shelby GT500 нового покоління набирає 60 миль в годину за 3,3 секунди.

При цьому більш продуктивний мотор позначився на запасі ходу кросовера – батарея на 88 кВт-год дозволяє проїхати без підзарядки до 375 км замість 400 км у звичайній GT-версії моделі.

Кросовер у виконанні Performance Edition отримав 20-дюймові легкосплавні колеса, гальмівні механізми Brembo з супортами червоного кольору, спортивні сидіння в салоні і алюмінієві вставки на передній панелі.

Замовлення на Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition почнуть приймати навесні 2021 року, а початок поставок заплановано на літо наступного року. Ціни на новинку поки не називають. Наприклад, стандартний Ford Mustang Mach-E GT коштує від $ 60,5 тис.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.