Опублікували нові зображення оновленого Peugeot 308

0
382

Видання «Колёса.ру» на основі нещодавно з’явилися в мережі шпигунських фотографій прототипу оновленого хетчбека Peugeot 308 розробило рендерні зображення новинки.

Друге покоління Peugeot 308 було випущено в 2013 році, а в 2017 році модель пройшла через рестайлінг. Тепер же французький автовиробник готує нову генерацію хетчбека, про що свідчать шпигунські знімки тестових заїздів прототипу новинки. На основі цих фотографій незалежні дизайнери розробили рендерние зображення нового Peugeot 308.

Судячи з представлених Рендер, оновлений Peugeot 308 отримає фари, які будуть візуально об’єднані з радіаторної гратами. При цьому сама решітка стане більш габаритної по висоті, якщо порівнювати з актуальною моделлю. А модернізовані фари обзаведуться світлодіодними «іклами» габаритних вогнів.

У бічній частині оновленого хетчбека з’явиться глибока виштамповка уздовж поясної лінії, що проходить від фар до ліхтарів і зникає в районі центральної стійки кузова. На кормі встановлять вузькі горизонтальні ліхтарі, візуально об’єднані з декоративною вставкою літерним позначенням марки на ній. Новинка буде побудована на оновленому шасі EMP2 . У нового Peugeot 308 буде широка гама моторів, включаючи і гібридний силовий агрегат. Дебют хетчбека повинен відбутися в 2021 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!