Продемонстрували оновлений Honda CR-V (фото)

0
311

Новинка стане доступна виключно як гібрид в Великобританії починаючи з грудня по вартості від 30 180 фунтів стерлінгів (майже 1 млн гривень). Оновлена ​​модель отримала фірмові сині шильдики H і напис e: HEV, які вказують на наявність гібридного силового агрегату. 

Крім того, модель комплектується новими 18-дюймовими колісними дисками, стандартно починаючи з комплектації SE захисним склом і бездротовою зарядкою для смартфона під флагманської версії EX. Новинка також обзавелася підвіскою з перенастроює конфігураціями і вдосконаленим електричним рульовим керуванням зі змінним передавальним відношенням для забезпечення кращої маневреності на низьких швидкостях.

Гібридна силова установка складається з 2,0-літрового бензинового мотора i-VTEC з циклом Аткінсона і двох електродвигунів продуктивністю 181 к.с. Агрегат функціонує спільно з інноваційною трансмісією з фіксованою передачею. Що стосується динамічних показників новинки, то її передньопривідна версія може прискорюватися до першої «сотні» за 8,8 секунди, а повноприводна – за 9,2 секунди. При цьому максимальна швидкість в обох випадках однакова – 180 км / г.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!