Як буде виглядати Renault Megane, коли перейде на електрику?

0
63

За чверть століття, що минули з моменту виходу оригінального Renault Megane, змінилося чотири генерації. Нинішній автомобіль дебютував в 2016 році, тобто на спокій йому поки зарано, але виробник вже підтвердив, що наступник з’явиться в 2021-му.

І навіть показав, як він буде виглядати – на прикладі концепту Megane eVision, який виявився повністю електричним. А тепер дизайнер Motor1 спробував уявити, як еволюціонує вигляд машини при перетворенні з шоу-кара в серійну модель.

Як у більшості «чистокровних» електромобілів, лицьову панель Renault Megane eVision зробили глухий. На наших ексклюзивних рендера художник додав їй решіток і переосмислив диодную світлотехніку в більш традиційному ключі. Широкі колісні арки з 20-дюймовими дисками і пластиковий обвіс в цілому відповідають стилістиці концепту, але також виглядають більш реалістично.

Renault заявила, що наступний Megane матиме в довжину всього 4,21 метра, тобто стане на 15 сантиметрів коротше нинішнього, але при цьому зможе похвалитися більш просторим салоном. Машину побудують на розробленої спеціально для електромобілів платформі CMF-EV – тієї ж, що у кросовера Nissan Ariya. Швидше за все, протягом якогось часу новинку продаватимуть не замість, а разом з хетчбеком четвертої генерації, але підтверджених даних на цей рахунок поки немає.

Як немає і інформації про запас ходу електрокара. Про концепт розповіли, що він отримав єдиний 217-сильний електромотор на передній осі, що дозволяє розігнатися до 100 км / год менш ніж за 8 секунд, і батарею ємністю в 60 кіловат-годин з підтримкою 130-кіловатної зарядки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!