SsangYong показав глобальну версію Rexton-2021 (фото)

Новинка з'явиться на ринку Європи в березні наступного року.

0
968

Компанія SsangYong представила оновлений варіант свого позашляховика для глобального ринку. Автомобіль отримав широку восьмикутну радіаторну решітку, інший передній бампер, світлодіодні фари і зменшені «противотуманки». Задні ліхтарі обзавелися інший «начинкою», а бампер на кормі отримав хромовані вставки.

У порівнянні з попередником, оновлений SsangYong Rexton практично не змінився в розмірах. Довжина залишилася колишньою – 4850 мм, як і ширина – 1920 мм. Збільшилися лише висота позашляховика на 25 мм до 1825 мм. Розмір колісної бази становить 2865 мм, а кліренс – 224 мм. Для новинки будуть доступні легкосплавні диски діаметром від 17 до 20 дюймів.

У салоні нового Rexton з’явилася віртуальна приладова панель з 12,3-дюймовим дисплеєм, четирьохспіцеве кермо і не фіксується джойстик трансмісії. Також інтер’єр може похвалитися іншими дверними панелями, дорогими матеріалами обробки і медісістемой з 9-дюймовим екраном, навігатором і підтримкою додатків Apple CarPlay і Android Auto . Всі ці функції доступні в топових комплектаціях позашляховика. Глобальна версія моделі може мати як п’яти-, так і семимісний компоновку салону.

В оснащенні новинки буде знаходитися 2,2-літровий турбодизель e-XDi , який розвиває 202 к.с. 440 Нм крутного моменту. У парі з ним буде працювати 8-швидкісна автоматична коробка передач. На деяких ринках клієнтам запропонують версію з бензиновим 2,0-літровим турбо-агрегатом потужністю 225 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Такий мотор комплектується 6-швидкісний МКПП або Aisin . Базові версії позашляховика отримають задній привід, а більш просунуті комплектації – систему повного приводу.

Нагадаємо, що в Південній Кореї продажу оновленого SsangYong Rexton вже стартували. А версія для Європи вийде на місцевий ринок тільки в березні 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!