Журналістам показали новий Porsche 911 GT3

0
85

Видання Motor1.com запросили для випробування прототипу 911 GT3 наступного покоління, але тоді автомобіль все ще мав камуфляж на деяких важливих ділянках. Нарешті маскування знята і новому відео від Top Gear Андреас Преунінгер, головний фахівець з автомобілів GT, дозволив Крісу Харрису швидко поглянути на передню і задню частини автомобіля.

У ролику можна побачити остаточний дизайн бамперів, передні вентиляційні отвори і заднє крило. Кузов автомобіля пофарбований в привабливий синій відтінок, а також є контрастні червоні гальмівні супорти. Крім того Porsche знову випустить нову версію Touring. На шпигунських кадрах показані прототипи з більш простим дизайном задньої частини з суфіксом «Classic».

Потужність буде забезпечуватися безнаддувним оппозітним шестициліндровим двигуном об’ємом 4,0 літра і потужністю 510 к.с. Це на 10 к.с. більше, ніж у старого 911 GT3. Пару мотору складе шестиступінчаста механічна коробка передач або семиступінчаста КПП з подвійним зчепленням. При цьому автомобіль оснащений ручним перемикачем на тунелі трансмісії.

Porsche 911 GT3 отримає збільшені гальма, а також буде запропонований додатковий керамічний композитний комплект для чудової гальмівної здатності. За оцінками, шестициліндровий агрегат розвиває крутний момент в 469 Ньютон-метрів і допомагає 911 GT3 розігнатися до сотні приблизно за три з половиною секунди.

Очікується, що коли він надійде в продаж в 2021 році, новий Porsche 911 GT3 буде коштувати приблизно 145 000 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!