Доступний кросовер Hyundai вперше зняли під час тестів

0
513

Видання Motor1 розмістило перші шпигунські фотографії нового компактного кросовера Hyundai Bayon, який був анонсований 25 листопада.

Відомо, що новий кросовер Hyundai Bayon повинен в майбутньому з’явитися на європейському ринку. Він буде найдоступнішим кросовером марки в Європі. Тільки вчора, 25 листопада, компанія анонсувала цю новинку, розмістивши тізерного зображення кросовера. А тепер в мережі з’явилися перші шпигунські фотографії нового Hyundai Bayon .

Що вийшов на дорожній тести прототип нового Hyundai Bayon був закритий камуфляжем, але навіть крізь нього можна розгледіти задні ліхтарі з бумерангообразним малюнком. Судячи по знімках, в салоні новинки з’явиться електронна приладова панель і великий екран медіасистеми, який винесено в окремий блок на передній панелі.

За попередніми даними, новий Hyundai Bayon базуватиметься на основі компактного хетчбека i20. В оснащенні новинки можуть виявитися 1,0-літрові турбо-двигуни, які видають від 100 до 120 кінських сил. У парі з ними буде працювати 6-швидкісна МКПП або 7-ступінчастий «робот» з двома зчепленнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!