Hyundai показала оновлений кросовер Tucson L

0
205

Компанія Hyundai представила в рамках автосалону в Гуанчжоу подовжений Tucson L, призначений для ринку Китаю.

Крім «розтягнутого» кузова з подовженою колісною базою (на 130 і 95 міліметрів в порівнянні з версією для Європи), Hyundai Tucson L  для ринку Китаю отримав 2 роздільних патрубка системи вихлопу замість одного здвоєного. Все інше в плані «внешки» повністю ідентично глобальному Tucson.

Інтер’єр змінився куди сильніше: там з’явилися спортивний «усічений» кермо і нова оригінальна система мультимедіа з вертикальним сенсорним екраном, який відповідає не тільки за музику, радіо і весь «Інтертеймент», а й за регулювання кліматичної установки. Від глобального Tucson китайському дісталися цифрова панель приладів, центральний тунель і кнопковий селектор трансмісії.

Про «технічні хароактеристики» подовженого Tucson китайці промовчали. У його глобальну моторну лінійку входять відразу кілька силових установок, в тому числі бензинові 1,6-літрова «турбочетвірки» T-GDI і 2,5-літровий “атмосферник” GDI, 1,6- і 2,0-літровий турбодизель CRDi, а також кілька гібридних силових установок різних типів.

Продажі нового Hyundai Tucson L на ринку Китаю почнуться в 2-му кварталі 2021-го. У тому ж році, машина добереться і до нашої країни, але, швидше за все, тільки в «короткій» версії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!