Прототип нового спорткара Porsche 911 GT3 помітили без камуфляжу

0
49

Компанія Porsche проводила тести нового спорткара 911 GT3 на базі кузова 992-ї моделі протягом кількох місяців, проте тепер, судячи з усього, виробник вирішив більше не приховувати зовнішність новинки. Не так давно автомобіль був помічений на тестах без камуфляжу.

У пресу потрапила ціла серія шпигунських знімків Porsche 911 GT3 2021 модельного року 992-й серії, який, крім усього іншого, проходив дорожні випробування з ще однією очікуваною новинкою – зарядженим Porsche Cayman GT4 RS.

Відзначається, що випуск 992 GT3 має ознаменувати повернення в гру легендарної серії Touring, в якій німецькому бренду завжди вдавалося вдало поєднувати стилістичні переваги стандартної моделі з унікальними рисами GT3. Втім, в рамках тієї ж лінійки в майбутньому повинна бути представлена ​​і більш екстремальна версія GT3 RS, яка отримає куди більш радикальні зміни, в тому числі в інтер’єрі.

Нове покоління Porsche 911 GT3, яке, як вважають експерти, може дебютувати ще до кінця поточного року, становить найбільший інтерес для ЗМІ останнім часом. Протягом усього цього періоду компанія поступово знімала з кузова машини окремі пластикові панелі, однак тепер машина вийшла на тести в остаточному варіанті, що дозволяє повноцінно оцінити її зовнішність.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!