Рейтинг найнадійніших авто 2020 року

Топ-9 надійних авто склало видання British Auto Express.

0
1308

Щороку авторитетне видання British Auto Express проводить опитування серед нових покупців автомобілів і з’ясовує, які з них мають більше переваг чи недоліків. На основі отриманих даних складається рейтинг найнадійніших машин.

Надійність – фундаментальна якість для б/у автомобілів. Якщо ви плануєте купити авто з США з пробігом, вам слід розібратися, які ж автомобілі найбільш надійні, навіть після багатьох кілометрів пробігу.

Цього року рейтинг виглядає наступним чином:

1. Volvo XC40 – 98%

На першому місці британського рейтингу надійних транспортних засобів – маленький SUV з великими інноваціями. Експресивний дизайн, продумані місця для зберігання і інтелектуальні технології – цей автомобіль створений для життя в місті. Судячи з відгуків, автомобіль залишається надійним і вірним другом, навіть через десятки тисяч миль.

2. Subaru Outback – 97.24%

Надійний у всіх сенсах і невибагливий автомобіль. Subaru Outback належить до класу універсалів підвищеної прохідності, фактично це кросовер або просто SUV. “Японець” випускається з 1995 року і за цей час зумів зібрати сотні захоплених відгуків від власників з усього світу. Побудований на базі шасі Subaru Legacy. Як і переважна більшість моделей цього бренду, Outback має повний привід.

3. Nissan Leaf – 97.04%

Трійку переможців рейтингу надійних авто замикає електромобіль японського концерну Nissan, серійно випускається з весни 2010 року. Уже в 2011 році ця модель переміг в конкурсах Європейський автомобіль року і Всесвітній автомобіль року. Електромобіль здатний рухатися більш 400 км на одній зарядці і вкрай рідко здатний спантеличити власника якийсь експлуатаційної проблемою.

4. Lexus CT – 96.80%

Компактний гібридний автомобіль Lexus CT побудований на платформі Toyota MC, яка використовується також на моделях Corolla і Matrix. На CT200h встановлена ​​передня підвіска Макферсон, задня двохважіль з поперечними важелями. [3] Передбачено чотири режиму роботи систем автомобіля: Normal, Sport, Eco і EV.

5. Lexus RX- 96.60%

Преміальний середньорозмірний кросовер Lexus RX на даний момент існує в чотирьох поколіннях. Останнє з них має приголомшливу продуктивність, керованість, зовнішній вигляд і, звичайно, високий рівень надійності. Новий Lexus RX оснастили 3.5-літровим V6 двигуном потужністю 300 л. с. і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Всі двигуни в лінійці споживають менше палива і мають низькі показники рівня викидів CO2.

6. Toyota Prius – 96.56%

На шостому місці розмістився перший у світі масовий гібридний легковий автомобіль, який рухається за рахунок як бензинового, так і електричного двигунів. Автомобіль не тільки вкрай надійний, але і має низький рівень шкідливих вихлопів і мала витрата палива. За свою екологічність і оригінальність конструкції отримав безліч призів і нагород, в тому числі зізнавався автомобілем року в Японії.

7. Toyota Yaris – 96,07%

Компактний автомобіль з кузовом хетчбек, вироблений японським концерном Toyota з 1999 року. На ринку США цей автомобіль продавався під назвою Echo, а пізніше стали називатися Yaris і Yaris Sedan. Вкрай швидкий, просторий і надійний автомобіль.

8. Toyota Corolla – 96.06%

Цей компактний автомобіль випускається з 1996 року. На даний момент продано більше 25 мільйонів машин, власники характеризують їх виключно позитивно. Це той автомобіль, який заслуговує вашої уваги і дуже часто привозиться нами з США.

9. Toyota CH-R – 95.95%

Кросовер-позашляховик японського бренду Toyota, оснащений 1,2-літровим бензиновим двигуном потужністю 85 кВт (116 л. С.), А також випускається в гібридної версії потужністю 90 кВт (122 л. С.).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!