Kia представила два позашляхових варіанти нового Sorento

0
562

Під час дилерської конференції Kia Motors America були презентовані два шоу-кара на базі нового Sorento. Обидва кросовера були зібрані на базі серійної моделі Sorento X-Line і призначені для подорожей, а саме один по пустелях, а другий – по горах.

«Позашляхові» моделі Sorento Yosemite Edition і Sorento Zion Edition були зібрані майстерні LGE-CTE Motorsports, який знаходиться в місті Сан Діма в Каліфорнії. В їх основі знаходиться версія Sorento X-Line, яка виділяється дорожнім просвітом, який був збільшений до 211 міліметрів, а також рейлингами, декором.

Що стосується агрегату, то була встановлена ​​бензинова 285-сильна «турбочетвірка» 2.5, яка поєднується з 8-ступінчастим «роботом» з двома зчепленнями. Назви для шоу-карів були обрано невипадково.

Так, вони свідчать не тільки про передбачуване ареалі авто, але і є символом знаменитих національних парків Сполучених штатів: Зайон і Йосеміті. Sorento Yosemite Edition має матовий зелений Pine Green з глянцевими і матовими елементами в екстер’єрі, модель Sorento Zion Edition був пофарбований піщаний Desert Sand. Метою створення даних авто було показати продуктову стратегію бренду, фокус якої зміститься в бік позашляхових можливостей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!