В мережі показали нову Toyota Tundra (фото)

0
1362

Очевидці зафіксували пікап, прихований під товстим шаром маскування.

Чутки про розробку нового покоління Toyota Tundra ходять вже досить давно, але «живих» знімків новинки поки не з’являлося. Тепер же фотошпигунів вдалося підловити новинку, що проходить випробування.

Найімовірніше нова Tundra збереже решітку радіатора на колишньому місці, і вона як і раніше буде складатися з товстих горизонтальних поперечини. Помітно, що головна оптика стала помітно більша, на що вказує біла тканина, під якою вони ховаються.

Тестовий екземпляр має чотирьохдверну кабіну CrewMax . На даний момент немає інформації про конфігурацію кабіни з двома дверима, що може натякати на те, що японський автовиробник може запропонувати новинку лише в одному кузові.

Задню частину вкрай складно вивчити через товстої маскування, а вертикально орієнтовані ліхтарі лише злегка виступають під тканиною. На автомобілі встановлені шестіспіцевие колісні диски, а вихлопні труби будуть виходити по сторонам позаду задніх коліс.

Можливо, автовиробник не хоче розкривати задню підвіску завчасно, а тому вона прикрита від очей сторонніх. Найімовірніше, автовиробник готує більше змін в задній підвісці.

Очевидці також розповіли про те, що звук нової Tundra не був схожий на  V8 . Це може вказувати на те, що чутки про те, що пікап отримає турбований V6 виправдалися. Крім того, пікап може отримати навіть гібридну модифікацію.

Очікується, що старт продажу нової Tundra відбудеться в 2022 році, а дебют повинен відбутися в 2021 році. Це має на увазі те, що пікап без камуфляжу з’явиться ще не скоро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!