Компанія Hyundai представила новий седан

0
117

Як пише CarNewsChina, на автосалоні в Гуанчжоу марка Hyundai показала оновлений седан Mistra для ринку Китаю. Новинка буде займати в модельному ряду нішу трохи нижче Sonata.

Новий Hyundai Mistra отримав модернізовану оптику, іншу решітку радіатора і інші бампери. У задній частині седана з’явилися ліхтарі, які виконані в стилі старшої моделі Sonata .

Новинка виросла в габаритах. Так, довжина оновленого Mistra збільшилася на 70 мм до 4780 мм, в порівнянні з попередником, при цьому розмір колісної бази залишився тим самим – 2770 мм.

Салон модернізованого Hyundai Mistra також змінився. Седану дісталася інша передня панель, інший тунель з кнопковим перемиканням швидкостей трансмісії, четирёхспіцевий кермо і приладова панель, яка візуально об’єднана з Медіасистеми.

Під капотом новинки буде стояти 1,8-літровий мотор, який видає 143 к.с. Також буде представлена і версія з 170-сильним 1,5-літровим турбо-агрегатом. Крім того, на ринку Китаю з’явиться і повністю електрична модифікація Mistra зі 184-сильним двигуном. Такий автомобіль зможе проїхати на одній зарядці 400 кілометрів. Новий седан Hyundai Mistra почнуть продавати на китайському ринку на початку наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!