Компанія Nissan анонсувала прем’єру нового позашляховика Terra (відео)

0
54

Компанія Nissan опублікувала відео, в якому показала деталі екстер’єру рестайлінгового позашляховика Terra. Новинка, яка побудована на базі пікапа Navara, дебютує вже на наступному тижні.

Nissan Terra з’явився в 2018-му. Довжина 1-й версії моделі становила 4885 мм, в той час як дорожній просвіт – 225 мм. Як і дореформене авто, оновлена модель зібрана на платформі Navara . Чи стане 2 покоління позашляховика більшим за габаритами, поки невідомо.

В опублікованому відео Nissan показав деякі деталі екстер’єру майбутньої новинки. Так, на кадрах можна побачити нову головну світлодіодну оптику, яка виконана у вигляді роздільних «кубиків», з обрамляють їх LED-лініями ходових вогнів. До того ж, позашляховик отримав задні ліхтарі іншої конструкції.

У рух рестайлінговий Nissan Terra, швидше за все, будуть приводити ті ж силові установки, які встановлені на соплатформенних Navara . Для пікапа доступний 2,3-літровий дизельний мотор з подвійним турбонаддувом потужністю 190 кінських сил (450 Нм). На ринку Китаю запропонують 2,5-літровий атмосферний силовий агрегат потужністю 193 кінських сили (245 Нм). У парі з установками працюватимуть 6-ступінчаста МКПП або 7-ступінчаста АКПП.

Офіційна прем’єра оновленого Nissan Terra відбудеться 25 листопада 2020 го.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!