Nissan оновила культову модель Micra (фото)

Японський автовиробник представив оновлену версію своєї культової моделі Nissan Micra, яка вперше дебютувала в Європі 38 років тому.

0
211

Новинка отримала кілька нових комплектацій, в тому числі виконання N-Design і версію N-Sport. При цьому всі модифікації Micra демонструють вишукані елементи дизайну і виняткову увагу до деталей. Клієнти можуть вибрати один з двох дизайнів екстер’єру, які доповнюються світлодіодними фарами, що додають Micra більш елегантний і спортивний вигляд.

Нові 16-дюймові двоколірні колісні диски Genki входять в стандартну комплектацію моделей N-Design і Tekna. Відображаючи своє значення в японській культурі, стильний зовнішній вигляд легкосплавних дисків Genki випромінює енергію, доповнюючи свіжий динамічний дизайн Micra.

«Відновивши модельний ряд на 2021 рік, ми вдосконалили те, що, як ми знаємо, людям подобається в Micra. Ми спростили для клієнтів можливість підібрати собі ідеальний авто, а потім додати свої індивідуальні риси за допомогою додаткових опцій », – сказала Катерина Апушкін, генеральний менеджер з маркетингу City Cars, Nissan Europe.

Виконання Micra N-Sport відрізняється зовні завдяки глянсовим чорним елементам на кузові, а також новими чорними дзеркалами, які ідеально доповнюють 17-дюймові чорні легкосплавні диски Perso. В N-Sport протитуманні фари і передня оптика вже повністю світлодіодна. Інтер’єр же може похвалитися сидіннями зі вставками з Alcantara з ергономічною конструкцією.

У версії N-Design клієнти можуть вибрати деталі зовнішнього оздоблення в чорному або хромованому кольорі. Безкоштовно доступні 16-дюймові двоколірні колеса Genki. У салоні зустрічають чорні тканинні сидіння з сірими вставками, а також шкіряна передня панель і обшивка дверей.

Популярна система камер Nissan Intelligent Around View Monitor, яка допомагає водіям безпечно і легко паркувати автомобіль навіть в складних умовах, доступна з функцією виявлення рухомих об’єктів і контролю «сліпих» зон.

Для аудиофилов версія Tekna також поставляється з аудіосистемою Bose Personal, що забезпечує захоплюючий високоякісний звук для водія.

Інформаційно-розважальна система NissanConnect з навігацією TomTom доступна в якості опції для всіх виконань, починаючи з Acenta.

В якості силової установки влаштувався модифікований 1,0-літровий двигун турбонаддувом. Агрегат відповідає стандарту викидів Euro 6d, що забезпечує поліпшену паливну ефективність і зниження викидів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!