Авто

Названо 3 надійних седани з пробігом (фото)

Share

Для кожного автолюбителя покупка машини завжди тонкий і кропіткий процес, який часто вводить в ступор багатьох автомобілістів. Фахівці порталу tarantas.news склали список найпривабливіших і надійніших авто, ціна яких більше 1 млн рублів.

Honda Accord IX

Відкриває цей список Honda Accord дев’ятого генерації. Дана модель може похвалитися своїм зухвалим і стильним дизайном, який часто називають візитною карткою цього авто. Автомобіль має досить просторий салон, в якому з комфортом зможуть розміститися навіть дуже високі люди. На вторинному ринку широко представлені моделі, які мають в оснащенні 2,4-літровий “атмосферник” потужністю 180 к.с., який поєднується з АКПП.

Дана зв’язка дає моделі досить непогану динаміку, а також не доставляє проблем щодо використання при належному обслуговуванні. Також, можна зустріти і моделі з МКПП, однак їх на «вторинці» представлено значно менше. 

Toyota Camry VII (XV50)

Дане авто люблять на вітчизняному ринку за його строгий і витриманий дизайн, а також за непогане оснащення і надійність. Відзначимо, що модель неймовірно ліквідна на ринку старих авто. Навіть через кілька років автомобіль є можливість продати, трохи втративши в ціні, а іноді навіть за аналогічну суму. При виборі Camry VII, то варто звернути увагу на 2,5-літровому 181-сильному варіанті в поєднанні з АКПП.

Дану версію можна вважати однією з найбільш оптимальних, так як 3,5-літровий V6 потужністю 249 к.с. може здатися комусь надмірною, а менш потужний 2,0-літровий 148-сильний агрегат є не найкращим варіантом для досить важкого автомобіля. Всі перераховані агрегати мають високий ресурс, а також не мають серйозних конструктивних недоліків.

Hyundai Sonata VII

Замикає цей список оновлена ​​Hyundai Sonata сьомого покоління. Даний варіант є одним з найбільш свіжих авто цього рейтингу, який напевно зможе привернути увагу молодих автолюбителів, які хочуть отримати практичну, але помітну і стильну машину. Автомобіль пропонується на ринку з двома типами силових установок, а саме з 2,4-літровим бензиновим 188-сильним двигуном з G4KJ і 2,0-літровим 150-сильним G4NA.

Відзначимо, що за агрегатом G4NA тягнеться недобра слава двигуна G4KD, на стінках циліндрів якого могли з’являтися задираки, що збільшувало витрати масла і знижувало ресурс силового агрегату. Агрегат G4NA хоч і став більш надійним, однак повністю запобігти появи задирок інженери не змогли.

За відгуками автовласників, продуктивний 2,4-літровий агрегат G4KJ, є більш надійним і не доставляє великих проблем під час експлуатації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Седан

Останні записи

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024

Volkswagen знову оновив хетчбек ID.3 (фото)

Volkswagen оснастив ID.3 штучним інтелектом ChatGPT. Також електрокари отримали мультимедійну систему останнього покоління з дисплеєм…

02.05.2024

Найдешевший кросовер Nissan скоро оновиться (фото)

Компанія Nissan ввела у свою модельну лінійку кросовер Magnite у 2020-му році. Автомобіль виявився найдоступнішим…

02.05.2024

Компактний кросовер Renault Symbioz 2025 повністю розсекретили

Компанія Renault показала нового представника компактних кросоверів під назвою Symbioz. Ця модель завершує наступ на…

02.05.2024

Cadillac показав новий кросовер Optiq для китайського ринку (фото)

Cadillac представив молодіжний кросовер Optiq "на батарейках". Нова модель дебютувала на автосалоні в Пекіні, і…

02.05.2024

Названо найкращі седани компакт-класу, які коштують своїх грошей

В історії автомобілебудування був час, коли відносно недорогі та розкішні седани сипалися буквально з рогу…

02.05.2024