З’явилися перші зображення нового Porsche Macan (фото)

0
503

Перше покоління моделі Porsche Macan було представлено в 2014 році. Тепер же виробник готує оновлення для кросовера. А поки дебют новинки не відбувся, незалежні дизайнери розробили рендерні зображення, які показують, як буде виглядати оновлений Macan .

Судячи з представлених рендерів, нове покоління Porsche Macan обзаведеться більш вузькими фарами і модернізованим переднім бампером з повітрозабірниками меншого розміру, ніж у актуальної моделі. Також кросовер отримає більш завалений дах в задній частині кузова і інші дверні ручки клавішного типу. У задній частині автомобіля очікують вузький світлодіодний ліхтар по всій ширині задньої частини, а також масивну контрастну вставку в бампері з розташованої в ній нішею номерного знака.

За попередньою інформацією, новий Porsche Macan стане першим електричним кросовером марки. Він базуватиметься на новому шасі – PPE ( Premium Platform Electric ). Точних характеристик силової установки нового Macan поки немає. Дебют новинки повинен відбутися вже в наступному році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!