Новий Nissan Qashqai покажуть навесні 2021 року

Кросовер презентують в наступному році.

0
308

Компанія Nissan днями представила перші фото і відеоролик, на яких видно замаскований Qashqai нової генерації. Незважаючи на велику кількість маскування, в тизері все ж можна побачити деякі деталі рестайлінгового кросовера.

У ролику можна розгледіти вузьку світлодіодну головну оптику Nissan Qashqai, що розташовується між бампером і капотом. Також на деяких фото кросовер можна добре побачити ззаду, де частково виділяються роздвоєні ліхтарі. Компанія розповіла, що новинка буде першою європейською моделлю марки, яка заснована на «візку» CMF-C. Дана архітектура дасть можливість зменшити масу моделі за рахунок використання більш легких матеріалів.

Таким чином, зокрема, двері, передні крила і капот моделі будуть виготовлені з алюмінію, який дозволить кросоверу «скинути» 21 кілограм. Кришку багажного відділення виготовлять з композиту. Якщо говорити про силові агрегати, то з їх лінійки пройде дизельний мотор. Новий Qashqai буде продаватися з 1,3-літровим бензиновим турбодвигуном, який доступний в двох версіях потужності.

Крім того, третє покоління кросовера буде мати двигун e-Power. Що входить до її складу ДВС не буде приводити в дії колеса безпосередньо. Агрегат зможе заряджати батареї, які живлять електромотор, при цьому підвищуючи запас ходу в дорозі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!