З’явилися перші зображення нового універсала BMW M3 Touring

0
79

Видання «Колёса.ру» розробило рендерні зображення, які показують, як буде виглядати майбутній «заряджений» універсал BMW M3.

На сьогоднішній день універсал BMW M3 Touring офіційно не представлений. Прототип майбутньої новинки поки тестують на дорогах. Тому швидка прем’єра «пятидверки» BMW M3 не за горами. А поки дизайнери спробували представити на своїх рендера, як буде виглядати майбутній універсал.

Судячи з представлених рендерів, новий універсал BMW M3 Touring , як і дебютував седан М3 , обзаведеться розширеними колісними арками, колісними дисками великого розміру і чотирма патрубками вихлопної системи. Дизайн передньої частини універсала буде ідентичний седану M3.

В оснащенні нового BMW M3 Touring виявляться ті ж мотори, що і у «зарядженого» седана. Мова йде про 3,0-літровому турбо-двигуні, продуктивність якого в базовій версії складе 480 к.с. і 550 нм крутного моменту. У більш просунутою модифікації Competition потужність силового агрегату буде досягати 510 к.с. і 650 Нм крутного моменту. В якості трансмісії буде запропонована 6-швидкісна “механіка” або 8-діапазонний «автомат» M Steptronic і задній або повний привід.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!