Новий кросовер Volkswagen Tiguan X надійшов у продаж (фото)

0
615

Автомобіль є одним з найбільш очікуваних серед всіх новинок. Його головними перевагами стали стильна зовнішність і багате оснащення.

Німецька компанія Volkswagen розпочала продаж свого нового автомобіля Tiguan X. Видання «Нові автомобілі» повідомляє, що 11 листопада перші екземпляри вже знаходяться в салонах дилерів в Китаї. Авто базується на класичній версії Tiguan, проте має відмінну лінію скління і купеобразного форму кузова.

Примітно, що вже базова версія Tiguan X отримує виконання R Line, що свідчить про преміальний статус авто. Тут ми бачимо литі диски з діаметром 19 дюймів, спортивні накладки на бампери, світлодіодні фари ззаду, об’єднані накладкою в моноблок, а також новий дифузор з трапеціадальнимі патрубками вихлопної системи.

Volkswagen Tiguan X вийшов дуже просторим в салоні – колісна база складає 2 791 мм при довжині в 4 764 мм. Під капотом буде знаходитися турбодвигун з робочим об’ємом 2,0 літра і потужністю в 186 кінських сил. У максимальній комплектації віддача мотора складе 220 к.с. Працювати двигун буде в тандемі з фірмовою роботизованою коробкою передач DSG7.  

Виробництво авто налагоджено на заводі в Шанхаї. Стартову комплектацію оцінили в 244 590 юанів (1,2 млн грн), а максимальна комплектація буде коштувати 305 900 юанів (1,5 млн грн).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!