В мережі показали Mercedes-Benz C-Class без камуфляжу

Кузов універсала серії S206 спіймали під час транспортування.

0
314

Новий Mercedes-Benz C-Class повністю позбувся камуфляжу. Незамаскованими частково зібраний кузов двохоб’ємний C-Class S206 зловили в Іспанії. Інсайдери вважають, що дебют нового компактного сімейства – питання декількох місяців, а реалізація моделі в Європі почнеться в першому півріччі 2021-го.

Якихось занадто різких змін в дизайні Mercedes-Benz C-Class п’ятої генерації не буде: пропорції кузова будуть збережені, проте в деталях новинка буде не схожа на попередника. Наприклад, у C-Класу буде змінена лінія бічних виштамповок, перероблять точку кріплення задніх гальмівних супортів, а також слідом за рестайлінговий E-Класом і новим S-Класом додадуть ліхтарі з трикутної секцією на багажному відділенні.

За припущеннями сімейство C-Класів поповниться новим варіант – крос-універсалом All-Terrain. Традиційні седан, універсал, а також купе і кабріолет не покинуть лінійку. Цілком можливо, що поточна заднеприводная архітектура MRA в базі C-Класів збережеться, однак шасі чекають комплексні доопрацювання.

У п’ятій генерації Mercedes-Benz C-Class позбудеться шести- і восьмициліндрових моторів – лінійка двигунів буде складатися з електрифікованих «турбочетвірки». На стандартних моделях з’являться 48-вольт стартер-генератори, а на вершині лінійки тепер будуть заряджаються гібриди. Нового «зарядженого» Mercedes-AMG C 63 повинні подарувати 2,0-літровий турбодвигун M139, доповнений електричним «доважком».

Серія шпигунських знімків салону дає можливість припустити, що C-Class обзаведеться салоном, як у зменшеного S -Class серії W223. Клієнтів чекає нове рульове колесо зі здвоєними бічними спицями, безальтернативна цифрова панель приладів, а також сенсорний блок управління кліматом, поєднаний з екраном інформаційно-розважального комплексу.

Так як тестові прототипи Mercedes-Benz C-Class поступово втрачають маскування, дебют сімейства відбудеться зовсім скоро. Можливо, новинку розсекретять до кінця 2020-го, а в продажу в Європі седани серії W206 з’являться в першому кварталі 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!