Volkswagen представив ще один електрокроссовер

0
452

Volkswagen Taos, який дебютував в Америці в середині минулого місяця, подається як абсолютна новинка, але в Китаї дуже схожий кросовер вийшов ще в позаминулому році – під ім’ям Tharu. І тепер спільне підприємство VW-SAIC підготувало його повністю електричну модифікацію.

Джерело: ru.motor1.com

Volkswagen e-Tharu отримав єдиний електромотор на 100 кіловат (136 к.с.) і 290 Нм. Він живиться від блоку акумуляторів ємністю в 44,1 кіловат-години. За надмірно оптимістичним циклу NEDC цього достатньо, щоб проїхати 315 кілометрів. Крім того, виробник розкрив ще один прийнятий в Китаї показник: рухаючись з постійною швидкістю в 60 км / год, позашляховик зможе подолати на одному заряді 415 кілометрів. До 50 км / год він розганяється за 3,7 секунди, максимальна швидкість становить 150 км / г.

Оскільки електромобіль побудований на платформі, спочатку розрахованої на машини з ДВС, передній багажник у нього відсутній. Блок акумуляторів розташований під задніми сидіннями. Наповнення інтер’єру вийшло змішаним: повністю цифровий приладової панелі, як у американського Taos, у e-Tharu немає, але є сучасне сенсорне управління кліматичною установкою – в дусі оновленого Tiguan. У Китаї електромобіль доступний для замовлення за ціною від 194 800 юанів (Біля 1 млн гривень).

Слідом за прем’єрою Taos в Америці український офіс Volkswagen оголосив, що версія кросовера буде продаватися і в нашій країні. Швидше за все, модель, технічно близька до Skoda Karoq.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!