В Україні почалися продажі нового Hyundai Accent: комплектації і ціни

0
1165

Седан Hyundai Accent – вкрай популярна свого часу модель на українських дорогах, повертається в новому поколінні. Вже відомі ціни і комплектації для нашого ринку.

Для початку зазначимо, що «наш» новий Hyundai Accent – це, по суті, російський Solaris другого покоління, причому вже після рестайлінгу. Для початку в Україні заявлений тільки один двигун – 1,4-літровий бензиновий атмосферник потужністю 100 к.с. Поєднуватися він може як з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, так і з 6-діапазонним автоматом. Пізніше, можливо, моторна гамма поповниться 1,6-літровим 130-сильним двигуном.

Що стосується комплектацій, то їх три – Active, Comfort і Style. У всіх комплектаціях – дві подушки безпеки, ABS, система стабілізації і помічник при старті на підйомі, галогенове світло, тканинний салон, повнорозмірна запаска. У типової комплектації – клімат-контроль (в базі – кондиціонер), мультимедійна система з 8-дюймовим LCD-дисплеєм, камера заднього виду, передні протитуманні фари і датчик світла, 15-дюймові литі диски (в базі – 14-дюймові сталеві).

Стартова ціна нового Hyundai Accent в Україні – 418 200 грн. за базову версію з «механікою». Найдоступніша модифікація з «автоматом» оцінена в 446 500 грн. Ну а найдорожча версія пропонується за 523 100 грн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!