Tesla підготувала до бездоріжжя Model Y (фото)

Кросовер Tesla Model Y готовий до бездоріжжя з індивідуальним підйомним комплектом або набором зимових шин безпосередньо від виробника.

0
682

Автомобілі Tesla добре відомі своїм чудовим запасом ходу на електротязі і приголомшливими характеристиками на трасі, але мало хто ризикнули з’їхати з асвальтової дороги. З випуском Model Y Tesla зробила кілька кроків у правильному напрямку, але більшість цих автомобілів ніколи не побачать грунтову дорогу. До теперішнього часу.

Фахівці з тюнінгу електромобілів Unplugged Performance анонсували свій недавно розроблений позашляховий пакет для Model Y, і він з’явився як не можна до речі: Tesla анонсувала власний комплект шин і коліс в рамках зимового пакета для Model Y за 3500 доларів, який, як стверджується, «гарантує високий рівень тяги, стабільності і ефективності гальмування при температурі нижче 7 градусів за Цельсієм». У комплект поставки входять 19-дюймові диски Gemini з шинами Pirelli Winter Sottozero, а також 4 датчика тиску в шинах.

Unplugged Performance, що базується в Хоторне, Каліфорнія, спеціалізується на продуктах для підвищення продуктивності для всіх моделей Tesla, приділяючи основну увагу ходовим характеристикам, але недавно випущений комплект підвіски для бруду і снігу, розроблений спеціально для Tesla Model Y, призначений для тих, хто хоче поїхати по бездоріжжю.

Комплект складається зі спеціальної системи підвіски з койловерів, що забезпечує підйом більше 10 см. комплект був розроблений, щоб зберегти відмінні ходові якості Model Y, збільшуючи при цьому дорожній просвіт автомобіля для серйозного бездоріжжя. Комплект коштує 2495 доларів, і Unplugged Performance гарантує його якість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!