BMW готує електромобіль за 100 тисяч доларів

0
435

У грудні цього року BMW офіційно покаже модель iX, яка стане новим флагманом компанії. Це буде кросовер з електричним двигуном. Його цінник подолає позначку $100 тис., що зробить новинку конкурентом Tesla Model X.

Про це повідомляє BMWBlog.

Модель буде називатися iNext або iX, хоча це поки лише чутки. Офіційної інформації про модель ще немає, але деяка інформація вже просочилася в ЗМІ.

Вартість новинки перевищить $100 тис., що поставить її вище X5 в модельному ряді BMW. І зробить прямим конкурентом Tesla Model X, вартість якої у версії Performance в США становить $95 тис.

Новинка отримає цілу низку нових технологій, яких ми ще не бачили у BMW. І за певними показниками буде наближеною до Model X. І можливо, навіть перевершуватиме конкурента.

Журналісти з’ясували, що запас ходу нової моделі становитиме (залежно від версії) від 400 до 600 км по WLTP.

Інших подробиць поки немає, проте той факт, що новий електричний кросовер бачили на дорогах вже кілька разів, наводить на думку, що його стрімка поява просто неминуча.

За інформацією BMWBlog, презентація відбудеться вже в грудні, проте продажі новинки навряд чи стартують раніше осені 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!