Авто

BMW представили новий дизайн кузова для свого спорткара (фото)

Share

Нещодавно компанія BMW оголосила конкурс на краще оформлення гоночного автомобіля BMW M4 GT4. У змаганні взяло участь 30 дизайнерів, з яких автовиробник вибрав чотири. Цікаво, що конкурс проводився в рамках всіх офісів BMW. Таким чином, переможці проживають в Німеччині, Британії та США.

Першим переможцем стала Джулія Квентін з BMW Motorrad, Мюнхен. Дизайн її автомобіля був натхненний мотоциклами. Основним прийомом Джулії стало використання великих геометричних форм, які підкреслюють цифру «04». Вона каже, що глядач повинен спочатку побачити малюнок, а вже потім зосередитися на формі машини.

Другим переможцем став Саймон Хейнс з Rolls-Royce Design, Гудвуд. Чоловік вирішив відродити і переосмислити легендарну схему забарвлення команди BMW Racing з 1970-х років. Автомобіль має перехідний колір, який змінюється від чорного в передній частині до червоного в задній частині кузова. На думку автора, це надає автомобілю стрімкості.

Ще одним переможцем стала Весселка Мандові-Майер з Designworks, Лос-Анджелес. Цей дизайнер болгарського походження взяв за основу фірмові кольори BMW M і зосередилася на основній цифрі «04». Її автомобіль як би розділяється на чотири частини за допомогою кольорів.

Останнім переможцем став Лі Тяньюань з BMW i Design, Мюнхен. Головним джерелом його натхнення стала каліграфія і китайський живопис. На кузові автомобіля він розмістив двох золотих рибок, які символізують досконалість і щастя. Вони плавають навколо водія, а цифра «04» нанесена на машину в якості традиційного китайського каліграфічного знака.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: BMW

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024