Фото нового Porsche 911 GT3 витекли в мережу до прем’єри

Фотошпигуни відзняли новий німецький спорткар під час тестів без камуфляжу.

0
407

Новий Porsche 911 GT3 лінійки 992 був розсекречений журналістами до його офіційної прем’єри. У Мережі з’явилися «живі» фотографії моделі зовсім без камуфляжу. Новинка відрізняється від інших автомобілів в сімействі завдяки сталевому обважуванню, а також іншій вихлопній системі, іншим полегшеним колісним дискам і гальмах.

Восьме покоління Porsche 911 GT3 також матиме традиційне заднє антикрило, а також характерні подвійні патрубки вихлопної системи, розташовані по центру. На капоті нового Porsche 911 GT3 є прорізи, а також модель отримала модифіковані бампери і агресивний дифузор.

Що стосується технічних даних, то на сьогоднішній день Porsche продовжать тримати їх в таємниці. Очікується, що спортивне купе збереже заднеприводну компоновку і 4,0-літровий атмосферний двигун, який може видавати до 550 к.с. Очікується, що пару агрегату складе «робот», але не виключена поява версії з «механікою».

Також німецька компанія пізніше планує випуск Porsche 911 GT3 RS з більш виразним обвісом і великою кількістю вентиляційних отворів, іншими сплітерами і новими спойлерами. Дебют Porsche 911 GT3 відбудеться до кінця цього року, а RS презентують в першій половині 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!