Перший кросовер компанії Ferrari Purosangue з’явився на дорожніх тестах (фото)

0
454

Перший кросовер компанії Ferrari, який повинен отримати назву Purosangue, що перекладається як «чистокровний», з’явився на вулицях. Автомобільну новинку, що вийшла на дорожні тести, встигли зафіксувати всюдисущі фотошпигуни.

Прототип Ferrari Purosangue був презентований громадськості в 2018 році, проте після цього ніякої інформації про прийдешнє кросовері не було і нарешті, він з’явився на вулицях. Кросовер відобразили Фотошпигуни. На знімках модель повністю прихована камуфляжем.

Прийдешня новинка замаскована під Maserati Levante. Втім, експерти розглянули, що новий кросовер нижче, а капот виявився довшим за рахунок збільшеного моторного відсіку. Ймовірно, саме таким буде розташування агрегату, що поліпшить розподіл ваги по осях.

Як заявляли раніше керівники Ferrari, вони зроблять все, щоб автомобіль був досконалий. Спочатку планувалося, що новинка дебютує в 2020 році, проте терміни на тлі Коронавірусние кризи були зрушені. Тепер презентація кросовера очікується в 2022 році. При такому розкладі в продажу модель з’явиться тільки в 2023.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!