Представлений новий Mercedes A-Class Exclusive Edition (фото)

Хетчбек Mercedes A-Class отримав дві нові модифікації, які оснащуються розширеним списком обладнання.

0
232

Лінійка Mercedes A-Class розширилася з появою двох нових комплектацій, які отримали назву Exclusive Edition і Exclusive Edition Plus. Вони створені на базі існуючого виконання AMG Line Executive і Premium Plus і доступні для замовлення вже зараз, а перші поставки очікуються в листопаді. Так, новий Mercedes A-Class Exclusive Edition вартістю від 31 305 фунтів стерлінгів, або біля 1,5 млн гривень за актуальним курсом, оснащений спеціальними килимками, унікальною емблемою, новими чорними гратами радіатора, чорним оздобленням салону зі штучної шкіри і захисним склом. Додатково до цього є панорамний люк і настроюється 64-кольорова атмосферна підсвічування салону.

Як і стандартний A-Class AMG Line Executive, покупці нової моделі Exclusive Edition також отримають 19-дюймові легкосплавні диски кольору «Сірий титан», 10,25-дюймовий тачскрін інформаційно-розважальної системи, цифрову приладову панель і голосове управління мультимедійним комплексом.

Нова версія Mercedes Exclusive Edition Plus коштує від 37 320 фунтів стерлінгів, що еквівалентно майже 2 млн гривень. Вона має ті ж опції, що і Exclusive Edition, поряд з функцією Keyless Go і багатопроменевими світлодіодними фарами. Також є кілька технологічних оновлень, таких як розширена навігаційна система, передні сидіння з електроприводом і пам’яттю, а також поліпшена стереосистема.

Exclusive Edition доступний або з 2,0-літровим чотирициліндровим дизельним двигуном потужністю 187 к.с., або з 2,0-літровим чотирициліндровим бензиновим агрегатом на 161 к.с. Мотор на важкому паливі вже в базі поставляється з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач, а другий може бути оснащений 6-ступінчастою механічною або 7-ступінчастою автоматичною трансмісією.

Більш дорогий варіант Mercedes A-Class Exclusive Edition Plus також доступний з тим же 2,0-літровим дизельним двигуном, хоча покупці також можуть отримати більш потужний бензиновий силовий агрегат від виконання A 250. Останній представлений тим же 2,0-літровим мотором, що і у версії Ф-Class Exclusive Edition, але його потужність збільшена до 221 к.с. – цього достатньо для розгону до 100 км / год за 6,2 секунди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!