Toyota представить новий Land Cruiser в 2021 році

0
225

Незважаючи на пандемію коронавірусу, Toyota не збирається коригувати свої плани. Бренд представить новий Land Cruiser в 2021 році.

Спочатку передбачалося, що машину представлять не раніше 2022 року, але з’явилася інформація, яка вказує – це відбудеться роком раніше. Крім того, розкрито важливі деталі. Toyota Land Cruiser створять на новій платформі. Завдяки цьому підвищиться рівень безпеки. Авто стане легше, і це зробить його більш маневреним. При цьому габарити навпаки зростуть, що відіб’ється на комфорті і загальному обсязі салону.

Виробник планує випускати позашляховик з двома і трьома рядами сидінь. У новинці творці застосують багато допоміжних систем водіння і функцій. Під капотом розмістять гібридний силовий агрегат із загальною потужністю 480 кінських сил. Сам двигун при цьому буде мати робочий об’єм 3,5 літра. Також виробник запропонує турбований мотор в якості альтернативи.

Поки невідомо, коли модель з’явиться на ринку. Очікується, що після презентації пройде близько року, перш ніж її можна буде купити. За попередньою оцінкою, нова генерація Toyota Land Cruiser трохи подорожчає і коштуватиме біля 1,5 млн гривень. В першу чергу новинку варто очікувати на японському ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!