Новий KIA Stinger 2021 показаний в «гарячому» червоному кольорі

0
263

Модель отримає дизайнерські диски, переглянуті задні ліхтарі і масивні вихлопні патрубки.

Раніше зазначалося, що «Стінгер» наступного покоління стане більш спортивним і потужнішим, але корейська компанія поки не випустила жодного «дражливого» тизера. Щоб хоч якось «підігріти» інтерес шанувальників марки, в Мережі показали новий KIA Stinger 2021 «гарячому» червоному кольорі.

На фото можна побачити седан з більш чітким зображеннями задньої частини і бічного профілю. На «кормі» помічені ліхтарі, що займають всю сторону кузова, великі випускні патрубки і шильдик, розташований посередині.

Решту змін не так вже й багато. Головним оновленням стали дизайнерські диски, які говорять про те, що на фото представлена ​​модель у виконанні GT. Однак нове «обличчя» поки приховано від поглядів автолюбителів – на шпигунських знімках помічений лише силует оновлених фар.

Зображений на знімках автомобіль в топової комплектації GT отримає вихлопну систему, яка дозволяє 3,3-літровому V6 звучати м’якше. Двигун буде видавати від 365 до 376 кінських сил. Продуктивність значно підвищитися за рахунок впровадження 2,5-літрового «турбо» віддачею 304 «конячки», що більше потужності 2-літрового агрегату, яким оснащується актуальний «Стінгер».

Фото салону KIA Stinger 2021 поки не публікували, але видання CarBuzz повідомляє, що новинка отримає цифрову «приборку» і 10,25-дюймовий екран розважального центру.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!