Розкрито зовнішність нової Honda Civic

0
1004

На форумі Civic XI, присвяченому моделі Honda Civic одинадцятого покоління, опублікували патенти зображення прийдешньої новинки. На них представлений тільки хетчбек, який, судячи з малюнків, збереже загальну концепцію і пропорції попередника, але в деталях помітно перетвориться.

Якщо це дійсно Honda Civic наступного покоління, то в його образі не залишилося ні краплі колишньої агресії. Машина визначено стала довшою, нижчою і позбулася властивої їй незграбності.

З найбільш помітних змін-фари іншого дизайну (в кожній з’явилося по квадратному світлодіодному блоку) і інші ліхтарі, які тепер заходять на двері багажника і з’єднана тонкою перемичкою.

Вже відомо, що виробництво Civic перенесуть з Англії в США, а публічний дебют нової машини відбудеться навесні наступного року. Модель запропонують в кузовах седан і хетчбек, а ось від трьохдверки Civic Coupe/Si Coupe, мабуть, відмовляться — в цьому році попит на неї впав до мінімуму.

Що стосується моторної гами Civic, то вона як і раніше буде залежати від ринку: зараз його оснащують «атмосферником» 1.8 i-VTEC (141 сили), дизелем 1.6 i-DTEC (120 сил), а також наддувними бензиновими агрегатами 1.0 (126 сил) і 1.5 (182 сили).

Новому Honda Civic Type R тим часом пророкують гібридну тримоторну силову установку на базі «турбочетвірки» 2.0. Після електрифікації хот-хетч стане повнопривідним, а комбінована віддача близько 400 сил дозволить йому змагатися з молодшими моделями з лінійки Mercedes-AMG.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!