Експерти назвали головні ознаки, при яких авто потрібно терміново продавати

0
987

Експерти розповіли, за якими ознаками визначити, що машину краще продати.

Машини продають по великій кількості причин. Наприклад, поломка авто. Тоді її можна продати на запчастини або просто за нижчою ціною. Це в тому випадку, якщо продавець сумлінний, звичайно, а не бажає загнати свій старий автомобіль, який мало не розвалюється, подорожче. Однак мало хто знає, що є кілька ознак, які явно свідчать про те, що від машини краще б позбутися і придбати модель новіше.

За словами фахівців, спочатку треба звернути увагу на стан колісних арок і порогів. При виникненні на них корозії, вже треба думати про продаж машини. При збереженні розмірів проблемної області без збільшення протягом 1-2 місяців, ситуація не настільки страшна. Коли іржа збільшується досить швидко, авто варто міняти негайно.

Ще однією ознакою фахівці називають «трійнить» двигун. Якщо виявити причину і джерело поломки мотора швидко не виходить, то тут без ретельної діагностики не обійтися. А в деяких випадках знадобиться капітальний ремонт. Тому, якщо водій не хоче цим займатися, краще відразу продати авто.

Остання ознака також іменують як «Піна» трансмісія. Що ж це означає? Коробі передач незабаром прийде кінець. У подібній ситуації не потрібно швидко приймати рішення, оскільки часто трансмісія може бути приведена в робочий стан більш ніж за 10 тисяч гривень. Винятками є «робот» і автоматична КПП.

Варто зазначити, що кожен з цих ознак, це річ поправна. Однак, якщо автовласник вже давно подумує про покупку нової машини, а займатися ремонтом старої у нього немає ніякого бажання, то, при виявленні вищеописаних ознак, час розлучитися зі «старенькою».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!