Toyota випустить новий компактний кросовер Urban Cruiser

0
830

Уже в серпні поточного року модельний ряд Toyota може поповнитися кросовером Urban Cruiser. Новинка стане не оригінальною розробкою компанії, це буде «клон» Suzuki Vitara Brezza, що пройшов через бейдж-інжиніринг.

Імовірно, Urban Cruiser отримає інші бампери і перероблену решітку радіатора, а ось оптика, швидше за все, з метою економії буде запозичена у  Vitara Brezza. Крім того, у нового паркетника від Toyota навіть колісні диски можуть залишитися від «донора».

Що стосується силових агрегатів, то тут буде використаний аналогічний підхід: Toyota Urban Cruiser отримає 105-сильний мотор об’ємом 1,5 літра (138 Нм). Такого двигуна цілком вистачає для кросовера довжиною менше 4 метрів (довжина Vitara Brezza – 3 995 мм).

У парі з мотором зможе працювати як 5-ступінчаста МКПП, так і 4-діапазонна АКПП. Але є одна поправка: японці впровадять на  Urban Cruiser систему м’якого гібрида, тобто новинка отримає стартер-генератор. Таке рішення дозволить зробити машину економічніше в порівнянні кросовером Suzuki .

Крім того, Urban Cruiser буде відрізнятися поліпшеною обробкою інтер’єру і розширеною гарантією. Передбачається, що субкомпактний кросовер Toyota не буде запропоновано в базових комплектаціях.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!