В мережі розповіли про те, як помити автомобіль без води

0
420

Експерти розповіли про те, як помити автомобіль без води.

В умовах карантину багато автомийок та сервісні центри закрилися. Тому експерти вирішили розповісти про те, як помити машину без використання води. Перш за все, варто пам’ятати, що за нечитабельні номера можна отримати штраф. Щоб цього уникнути можна частково очистити автомобіль від забруднення. Для того щоб промити фари, номери і скла можна скористатися спеціальними засобами для сухої мийки. Варто обзавестися автошампунем-поліролью на основі гелю і мікрофіброю. Такий спосіб дозволить відмити машину без використання води.

Засіб необхідно нанести на кузов рівномірним шаром і почекати кілька хвилин. Потім озброївшись ганчіркою необхідно зчистити бруд в одному напрямку. Слід частіше міняти ганчірку, оскільки це дозволить зберегти фарбу, а головне не варто докладати велике зусилля. Даний спосіб не допоможе позбутися від серйозних забруднень, і також не дозволить очистити колісні арки і порожнини.

Спосіб сухої мийки двигуна має ряд вагомих переваг, оскільки проведення не піддається впливу води, що мінімізує ризик поломки. Також даний спосіб краще очищає мотор, ніж звичайна мийка з використанням води.

Експерти також не рекомендують очищати кузов без спеціальних складів, адже це може серйозно пошкодити фарбу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!