В мережі з’явилися перші зображення семимісного Hyundai Creta

0
366

Дизайнери видання IndianAutosBlog розробили рендерні зображення майбутньої новинки.

Раніше в мережі з’являлися шпигунські фотографії семимісного Hyundai Creta. На цих зображення були розроблені рендери кросовера. Очікується, що трехрядна Hyundai Creta стане довшою і вищою базового кросовера.

За попередньою інформацією, колісна база автомобіля збільшиться на 30 мм і складе 2630 мм. На передній частині кросовера з’явиться нова хромована решітка радіатора з видозміненим дизайном, а також оновлений передній бампер і додаткове бокове вікно.

Найімовірніше, збільшена Creta розділить моторну гамму з базовою моделлю. В Індії автомобіль поставляється з 1,5-літровим «атмосферником» з віддачею 115 к.с., аналогічним за обсягом турбодизелем і турбованим бензиновим агрегатом об’ємом 1,4 літра від  KIA Seltos.

Рендер семимісної Hyundai Creta Фото: IndianAutosBlog
Рендер семимісної Hyundai Creta Фото: IndianAutosBlog

Для першого двигуна передбачена шестиступінчаста МКПП або варіатор, для турбодизеля доступна «механіка» або АКПП, а турбомотор на 1,4 літра поєднується з шестиступінчастою “механікою” або роботизованою трансмісією. Семимісна версія Hyundai Creta повинна вперше з’явитися на ринку Індії в 2021 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!