З’явилися зображення нової Mazda 6

0
376

Нагадаємо, що нинішнє третє покоління Mazda6 з’явилося в 2012 році, пізніше модель пережила рестайлінг в 2015 і 2018 роках. Тепер же очікується вихід оновленої Mazda 6, яка отримає заднеприводну платформу. Виходячи з цього, у новинки будуть і інші пропорції: передня вісь зміститься вперед, а розмір колісної бази збільшиться.

Крім того, капот оновленої Mazda6 стане більш витягнутим, з’явиться більш габаритна решітка радіатора, об’єднує візуально з головною оптикою. Найімовірніше, що нове покоління моделі запозичить стилістику концепту Mazda Vision Coupe , який був показаний в 2017 році на автосалоні в Токіо.

MAZ_001
MAZ_002
previous arrow
next arrow
Оновлена ​​Mazda 6. Рендер: Колёса.ру

Також новинка позбудеться від виштамповок на боковинах кузова, вони стануть простішими за формою. У задній частині автомобіля з’являться оригінальні ліхтарі і стикуються з ними горизонтальні світлодіодні смужки. При цьому місце для реєстраційного номера зміститься на бампер.

За попередньою інформацією, нова Mazda 6 отримає в своє оснащення поздовжньо розташовані 6-циліндрові бензинові і дизельні мотори. Також будуть представлені і гібридні версії автомобіля. Дебют новинки очікується в 2022 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!