Складено список з десяти найкращих електромобілів 2020 року (фото)

0
807

Електромобілі стають все більш бажаними для великого числа людей в ці дні, і дана тенденція буде зберігатися. Почасти, завдяки моделям 2020 року, які ми виділимо нижче. Всі вони швидкі. Всі вони безшумні. Багато з них оснащені подвійним електричним двигуном і повним приводом.

Tesla Model Y

Tesla готується представити покупцям ще один ексклюзивний варіант електромобіля для розгляду. Модель Y приєднається до більшої моделі X в лінійці бренду, що дасть автолюбителям нову версію кросовера Tesla. Повні характеристики моделі не розкриваються, але вже відомо про 66 кубічних футів вантажного простору, повному приводі, запас ходу в 300 миль і семи передачах. Модель Y зможе розігнатися з 0 до 100 км / год за малий проміжок часу, не роблячи ні писку.

Volvo XC40

Найменший кросовер Volvo називається XC40. Показники продуктивності виглядають вражаюче: кросовер, всередині якого 400 кінських сил, здатний розвинути швидкість в 100 км / г менше, ніж за 5 секунд. На борту знаходиться новітня технологія підключення і безпеки Volvo, а також можливість швидкої зарядки, що дозволяє заряджати акумулятор до 80% всього за 40 хвилин. Запас ходу близько 200 миль на повній зарядці.

BMW iX3

Модель включає в себе 286 кінських сил, а також оснащена унікальною батареєю. Примітно, що конструкція трансмісії передбачає безліч компонентів, зібраних в компактні, уніфіковані модулі-полегшення автомобіля. IX3 є однією з багатьох нових електричних моделей, запланованих для автосалонів BMW в найближчому майбутньому.

Polestar 2

Polestar – це електрифікована марка транспортних засобів, що належить спільно Volvo і материнської компанії Geely. Polestar 2 є повністю електричним седаном, що включає в себе безліч інноваційних штрихів Volvo, систему електроприводу потужністю 408 кінських сил і запас ходу без підзарядки в 275 миль. Виробництво машини заплановано на першу половину 2020 року.

Audi E-Tron

Audi розробляє електрично керовану Quattro-обладнану модель, яку буде не можна не помітити на дорозі, особливо, з комплектом E-Tron Sportback. Машина оснащена флагманськими функціями і системами, включаючи преміальні аудіо-продукти, передові технології безпеки і електричну трансмісію Quattro, ретельно протестовану по всьому світу.

MINI Cooper SE

Перехід на електричний двигун здається природним прогресом для бренду MINI, який вже давно відомий тим, що вичавлює багато потужності з невеликих кількостей палива. Модель має 184 кінських сили, розганяється до 100 км / год за 7,3 секунди. Акумулятор машини заряджається до 80% за 35 хвилин. Запас ходу – 150 миль.

Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach може похвалитися ультрасучасною кабіною, унікальним зовнішнім виглядом і розгоном до 100 км / год за 3 секунди, завдяки AWD і 460 доступним кінським силам. Удосконалена система режиму приводу дозволяє водіям встановлювати Mach E в різні режими, такі як Engage і Undressed.

BMW i4

BMW вже давно дратує покупців своїми розробками в сфері електромобілів. Очевидно, що скоро можна очікувати дуже якісну новинку від німецького виробника. Інженери працювали над створенням виключно компактної і енергоефективної системи управління акумулятором і приводом, а дизайнери створили кузов, який передає фірмові риси BMW Gran Coupe, що виділяють машину серед інших. Варто відзначити, що в кінці минулого року замасковані прототипи i4 помітили при проведенні випробувань в холодну погоду в Швеції.

VW ID.4

Volkswagen працює над великою кількістю нових електромобілів, і один з них називається ID.4. Характеристики моделі практично невідомі – але є інформація, що це буде електричний позашляховик з 300 кінськими силами. Деякі джерела також повідомляють, що розробляється кілька стилів кузова. Швидше за все, ID.4 буде схожий на ID Crozz 2017 року.

Mazda MX-30

Японський автовиробник Mazda відомий тим, що робить доступні, висококласні і економічні автомобілі, які використовують свою фірмову технологію SKYACTIV для вилучення максимального ККД з кожної краплі палива, що спалюється.

У 2020 році Mazda планує вийти на ринок EV з її першим повністю електричним автомобілем, який отримав назву MX-30. Це невеликий кросовер, який має, за словами виробника, вишуканий стиль. MX-30 також буде оснащений новітніми електронними шасі Mazda, що підтримують функцію G-Vectoring Control Plus.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!