Toyota представила новий кросовер з цифровим дзеркалом

0
371

Компанія Toyota представила кросовер Harrier четвертого покоління. Модель, побудована на базі нового RAV4, стала першою моделлю японської марки з цифровим салонним дзеркалом заднього огляду, на яке можна виводити картинку з камери.

В основу Toyota Harrier лягла нова модульна платформа TNGA з підвіскою типу McPherson спереду і подвійними поперечними важелями ззаду. Для кросовера вперше стала доступна система Active Cornering Assist, яка шляхом пригальмовування ближніх до напрямку повороту коліс допомагає входити в круті віражі на високій швидкості.

Базовим мотором стала дволітрова бензинова «четвірка», що розвиває 171 к. с. і 207 Н • м крутного моменту. Двигун, який працює разом з варіатором, може працювати як з переднім, так і з повним приводом.

Крім того, доступні дві гібридні версії на базі 2,5-літрового мотора – з переднім приводом і з чотирма ведучими колесами. У першому випадку ДВЗ допомагає електромотор на передній осі, а їх сумарна віддача становить 218 кінських сил. Повнопривідний варіант доповнений «зеленим» мотором на задній осі – у такій версії установка генерує 222 кінські сили.

У список оснащення автомобіля увійшла система запобігання фронтальних зіткнень з функцією розпізнавання пішоходів і велосипедистів, а також панорамний дах з електрохромним склом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!