Опубліковані перші зображення BMW 5-Series G30

0
1061

На початку цього місяця в мережі опублікували нові шпигунські фотографії оновленого 5-Series G30. На основі наявних даних і шпигунських знімків дизайнери видання «Колеса.ru» створили рендерні зображення новинки.

Сьоме покоління 5-Series в кузові G30 було представлено в 2016 році, а продажі почалися в 2017. Оновлений седан повинен обзавестися збільшеними гратами радіатора, однак її обриси залишаться колишніми. Також очікується поява нової оптики, яка буде тоншою в центральній частині, їх начинка стане світлодіодною за рахунок появи L-образних елементів. Передній бампер буде абсолютно новим з більшими повітрозабірниками і декоративними виштамповками, які будуть перегукуватися зі світлодіодними елементами фар і роз’ємом капота.

На шпигунських знімках помітно, що задній бампер не повинен змінитися, хоча над ним красуються повністю нові ліхтарі приховані маскувальною плівкою. Дизайнери вважають, що малюнок ліхтарів буде нагадувати BMW X5 .

rest_001
rest_002
rest_003
rest_004
previous arrow
next arrow

Новинка повинна зберегти гаму моторів, проте також очікується поява гібридної модифікації 545е, яка буде заснована на 6-циліндровому 3,0-літровому турбомоторі і електродвигуні, а його сумарна віддача становить 388 к.с. Інтер’єр оновленого седана не повинен сильно змінитися. Дебют моделі очікується вже в цьому році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!