Опубліковані зображення нового Hyundai Tucson

0
2404

Після того, як нам показали повністю неприкритий інтер’єр Tucson і розкрили дату запуску завдяки витоку графіку випуску Hyundai 2020 року, сьогодні завдяки AtchaCars ми можемо подивитися на досить дивне повторення Hyundai Tucson 4-го покоління.

Завдяки прототипу Vision T, представленому на автосалоні в Лос-Анджелесі в листопаді минулого року, тепер ми отримуємо краще уявлення про те, як виглядає Tucson наступного покоління.

Замість натхнення Hyundai Palisade новий Tucson представить нову мову дизайну всередині позашляховиків для Hyundai. Ми як і раніше бачимо сигнал повороту і ДГЗ вгорі і внизу, зарезервовані для одного проектора з можливо більш декоративним освітленням, але в меншому розмірі. Хоча Palisade як і раніше схожий на передні кватирки поруч з фарами. Важко сказати, але у поворотників також є вентиляційний отвір поряд з ним.

Передня решітка має інший дизайн, ніж її більший брат, і це буде абсолютно новий дизайн, якого нам не показували раніше (незважаючи на концептуальний позашляховик Vision T).

Наступне покоління Tucson буде оснащено абсолютно новим 2,5-літровим двигуном Theta3 з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Hyundai збирається використовувати двигун Theta3 N / A & Turbo 2.5-lite в якості базового мотора на ринку США. Повинен дебютувати в квітні, згідно з останніми повідомленнями з Південної Кореї, включаючи гібридну трансмісію вперше (в даний час є тільки Mild-hybrid).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!