В мережі опубліковані характеристики нового кросовера Toyota

0
1298

На міжнародні ринки незабаром вийде новий автомобіль від Toyota. В мережі вже опублікували характеристики наймешого позашляховика японської компанії.

Згідно з повідомленнями сайту speedme.ru, автомобіль стане нижчим на щабель, ніж модель C-HR, базуватися машина буде на компактному варіанті архітектури TNGA-GA-B. Також в інтернеті з’явилися відомості про розміри машини, виявилося, що довжина кросовера збільшена майже на 230 мм, ніж Toyota Yaris, і становить 4,17 метра, а колісна база відповідає 2,56 метра при ширині 1,76 метра і висоті 1,55 метра.

Втім, як запевняють представники автоконцерну, відрізняти від “Яріс” новинку будуть не тільки габарити, тому її не можна називати просто крос-варіантом популярного хетчбека. В оновленні збільшили також колісні арки, збільшили салоний простір, крім того, в новій моделі переглянули зовнішні кузовні панелі. Усередині кросу встановлено 1,5-літровий мотор на бензині, потужність якого становить 91 кінських сили.

Також автомобіль оснащений варіатором, гібридом з системою e-Four, і окремим електродвигуном, винесеному на задню вісь. Відомостей про інтер’єрне рішення позашляховика поки немає. Дату подання компактного кросовера поки точно не називають, однак найбільш вірогідними термінами презентації та виведення моделі на ринки називають період осінь 2020 року – весна 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!