На тестах помічений оновлений Mercedes E-Class в кузові купе і кабріолет

0
588
Команда інженерів німецького бренду приступила до тестів оновленого Mercedes E-Class в кузові купе і кабріолет. По суті, це той же седан Mercedes E-Class, тільки з трохи більш стильним кузовом.
Mercedes-Benz вже представив оновлений седан бізнес-класу E-Class, а тепер, компанія готує версію купе і кабріолет. Оскільки заводи автовиробника закриті через пандемію коронавірусу, неясно, коли всі ці перераховані вище новинки зможуть надійти в продаж, але очікуємо, що вони будуть доступні в таких регіонах, як Європа, до кінця року.
На даний момент, інженери престижної компанії подбали тільки про те, щоб покрити камуфляжній плівкою передню і задню частину прототипів купе / кабріолета оновленого Mercedes E-Class, і треба сказати, що маскування мінімальна. Дизайнери бренду навіть не думали якось кардинально переглядати дизайн. Фари виглядають трохи гостріше і якісь зміни явно очікують передній бампер. 

У задній частині машин є переглянуті ліхтарі, а в цілому, дизайн задніх частин купе і кабріолета Mercedes E-Class не сильно відрізнятиметься від аналогічної в седані Mercedes E-Class. 

 Хоча на цих знімках і не відображений салон німецьких новинок, можна не сумніватися в тому, що там буде остання версія інформаційно-розважальної системи Mercedes MBUX, яка включає 12,3-дюймовий екран в центрі і 12,3-дюймову «приборку». 

 Можна очікувати, що купе і кабріолет отримають ті ж мотори, що і версія моделі в кузові седан. E450 оснащений 3,0-літровою рядною «шісткою» з турбонаддувом і м’яко-гібридною технологією EQ Boost. Потужність складає 362 кінських сили (500 Нм). Плагін-гібридний варіант E350e може похвалитися потужністю в 315 к.с. (700 Нм). Версія E350 буде доступна з турбованим чотирициліндровим двигуном потужністю 255 к.с. (370 Нм).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!