Ford представив ще один оновлений позашляховик Explorer

0
1182

У Китаї дебютувала оновлена ​​версія моделі Ford Explorer для місцевого ринку.

Нагадаємо, що нове покоління кросовера Ford Explorer вже було представлено в США і Європі. Тепер же настала черга і для Китаю, де відбувся дебют локальної версії моделі від спільного підприємства Changan і  Ford .

В цілому, «китайська» модифікація новинки повторює американську версію: кузов довжиною п’ять метрів і три ряди сидінь, а також «основний» задній привід. При цьому є й відмінності в передній частині автомобіля: з’явився модернізований бампер і інша, дещо збільшена решітка радіатора.

Якщо говорити про салон оновленого Explorer для Китаю, то тут, на відміну від американської версії, передбачений більший дисплей медіасистеми, який замінив собою майже всі аналогові кнопки на центральній консолі. Крім того, в оснащенні кросовера є комплекс активної безпеки Co-Pilot360 , цифрова приладова панель і панорамний дах.

В якості базового двигуна у оновленої моделі виступить 2,0-літровий мотор Ecoboost , який видає приблизно 220 кінських сил. Також буде представлена і версія з 276-сильним «движком» Ecoboost робочим об’ємом 2,3 літра. У парі з зазначеними силовими агрегатами буде працювати 10-швидкісна автоматична коробка передач. На китайському ринку новинка з’явиться вже в червні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!