Автоексперти назвали 10 кращих автомобілів для новачка

1
2242

Лідером списку виявився найдоступніший седан України – Daewoo Lanos.

Профільні експерти склали Топ-10 кращих автомобілів 2020 роки для новачка. Рейтинг в першу чергу призначений для реалістів, які тверезо оцінюють власні можливості. 

Лідером списку виявився найдоступніший седан України – Daewoo Lanos, який обійдеться початківцю водієві всього в 150 000 гривень. Для таких грошей це дуже надійний, витривалий і добротний автомобіль. 

Друге місце дісталося Datsun mi-DO. Купити його можна від 180 000 гривень. Це автомобіль оснащений масою корисних функцій і цілком підійде для новачка. 

Третю позицію зайняв Ravon R2, який пропонується до покупки від 230 000 гривень. Експерти відзначають, що навіть базова комплектація цього узбецького продукту має все необхідне для комфорту водія на дорозі.

Далі йде Renault Sandero Stepway за 300 000 гривень. Це компактний і досить комфортний автомобіль. 

На п’ятому місці опинився Volkswagen Polo за 334 000 гривень. Фахівці називають цей варіант найкращим для українських доріг з усіх бюджетних пропозицій. 

Шосту позицію зайняла Skoda Rapid за 336 000 гривень. Ця модель порадує новачка комфортним салоном і зручністю в їзді. 

На сьомому місці розташувався Kia Picanto. Даний автомобіль можна купити від 340 000 гривень, при цьому він отримав масу корисних опцій. 

Восьма сходинка рейтингу відійшла Hyundai Creta, вартість якого стартує від 358 000 гривень. 

Дев’яте місце посів Renault Kaptur з таким же цінником.

Замикає Топ-10 кращих авто 2020 роки для новачка Chery Tiggo 4. Ця модель теж обійдеться водієві в 358 000 гривень. Вона отримала просторий салон і унікальний дизайн, але найцікавіше, що її мультимедіа комплексом можна управляти навіть не голосом, а жестами. Правда, розробники просять водіїв не бути надмірно емоційними.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!