Названа трійка кращих семимісних кросоверів з Китаю

0
1253

Експерти за підсумками дослідження склали рейтинг з трьох кращих семимісних кросоверів, випущених виробниками з Китаю. Деякі з них можна придбати в тому числі на ринку України.

Перша позиція за Lifan Myway, що пропонує 1,8-літровий двигун, який генерує 125 к.с. Водії можуть вибрати між АКПП або “механікою”, а базова комплектація отримала колісні диски на 16 дюймів з легкого сплаву і місткий салон. Сидіння обтягнуті шкірою, доступний 9-дюймовий тачскрін для управління мультимедійною системою. Вартість кросовера стартує від 300 тисяч гривень.

Друге місце за Chery Tiggo 8, який отримав мотор на 2,0 літра потужністю 170 к.с., який поєднується з варіатором CVT9. Модель пропонує високий рівень безпеки, місткий багажний відсік і комфортабельний салон. Придбати авто можна за 540 000 гривень.

Закриває ТОП-3 GAC CS8, мотор на 2,0 літра генерує 190 к.с., трансмісія представлена ​​шестишвидкісною АКПП. Кросовер має комфортний салон, ряд систем допомоги водієві і ексклюзивні опції. Викласти за нього доведеться мінімум пів мільйона гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!