Genesis готує новий компактний кросовер в стилі VW Tiguan

0
1325

Південнокорейський преміальний бренд випустить компактний кросовер Genesis GV70 і модель G70 з кузовом Shooting brake.

Преміальний суббренд Hyundai – Genesis – опублікував тизер, що дає уявлення про майбутні новинки. Зокрема, корейці повинні випустити компактний кросовер GV70, а також п’ятидверну модифікацію моделі G70 – з кузовом Shooting brake.

Вперше тестовий прототип нового невеликого SUV південнокорейського бренду був помічений під час дорожніх випробувань в жовтні минулого року. За попередніми даними, автомобіль, який побудують на базі моделі G70, вийде на ринок в 2021 році.

На зображенні, опублікованому Genesis, також видно обриси спортивного купе і маленького міського хетчбека. Корейці вже раніше показували концептуальні версії подібних моделей, проте терміни появи серійних автомобілів поки невідомі.

Останньою новинкою Genesis став середньорозмірний седан G80 другого покоління, який дебютував в кінці березня. Автомобіль вийшов значно легше попередника, обзавівся сучасними електронними системами, а також став схожий на кросовер GV80.

Лінійка двигунів включила дволітрову «турбочітвірку», яка видає 304 к. с. і 421 Н · м крутного моменту, а також 3,5-літровий твін-турбо V6, що розвиває 380 сил і 530 ньютон-метрів. В Європі також буде запропонований 2,2-літровий дизель потужністю 210 кінських сил (441 ньютон-метр). Мотори працюють з восьмиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!