Авто

Топ-5 вживаних кросоверів з найбільш довговічною підвіскою (фото)

Share

Більшість сучасних кросоверів призначені для поїздок по місту. Однак, є приємні винятки. Пропонуємо вашій увазі ТОП-5 б/в кросоверів з самою довговічною підвіскою. Вони не боятися поганих доріг.

5. Hyundai Santa Fe (2006-2012)

Середньорозмірний кросовер Hyundai Santa Fe другого покоління відрізняється довговічною підвіскою. Єдина проблема може бути з передніми стійками. У лінійку двигунів входять п’ять надійних бензинових і дизельних агрегатів.

4. Suzuki Grand Vitara

Кросовер Suzuki Grand Vitara випускали в 1997-2014 роках. Він зарекомендував себе надійним повнопривідним позашляховиком з довговічною ходовою частиною, який відмінно справляється з поганими дорогами. З недоліків – висока витрата палива (адже це машина з повним приводом) і застарілий дизайн.

3. Subaru Forester третього покоління

Повнопривідний кросовер Subaru Forester третього покоління випускали з 2007 по 2012 рік. У лінійку двигунів входять три бензинових агрегати й один дизель. Атмосферні мотори 2.0 і 2.5 серії EJ входять до числа найнадійніших серед інших агрегатів аналогічного об’єму. Коробки передач – М5 і А4. Підвіска і рульове не викликають нарікань.

2. Renault Duster

Renault Duster першого покоління з’явився в 2011 році. Він швидко став одним з лідерів свого сегмента. Підвіска проста і надійна. Але чим частіше виїжджаєш на бездоріжжя, тим менше прослужить кардан. Це все-таки кросовер, а не позашляховик. Завдяки високому кліренсу Duster добре себе показує на поганих дорогах, особливо якщо мова йде про версії з повним приводом.

1. Toyota RAV4 третього покоління

Toyota RAV4 третього покоління з’явився в 2005 році. Цей компактний кросовер має міцну підвіску, у якій мало вразливих місць. Ресурс двигунів досягає 300 000 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Leave a Comment

View Comments

  • Фигня это все....Да Тойота и Дастер заслуживают звание долговечности. Остальные НЕТ ... в Субару сайлентблоки рычагов "ходят" не более 6000-8000 км . стойки сиабилизаторов ДО 25 тыс. !!! В Сузуки тоже рычаги НЕ блещут долговечностью, да и наконечники рулевых тяг тоже....У Санта-Фе все более менее "сбито" , НО и здесь не без проблем - стойки стабилизаторов долго не живут !

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024