Перші ескізи нового Lanos 2021 з’явилися в мережі

0
2420

У Мережі вперше з’явилися ескізи нового автомобіля Lanos 2021, який, за чутками, планують серійно випускати в Запоріжжі. Правда, ЗАЗ поки цю інформацію не підтвердив (але і не спростував!).

На ескізах ми бачимо автомобіль з цілком сучасним, навіть спортивним, дизайном кузова. Звертають на себе увагу світлодіодні фари, великі колеса і знижений дорожній просвіт. Незважаючи на те, що дорожній просвіт здається нам зниженим, мова не йде про спорткар. Це простий бюджетний сучасний автомобіль.

Який двигун міг би розташовуватися у нього під капотом? У світлі того, що Запорізьким автомобілебудівним заводом зараз активно цікавиться компанія Renault, це міг би бути один з невеликих французьких моторів.

Якщо ЗАЗ дійсно планує почати випускати новий Lanos, то навряд чи це станеться найближчим часом. Можливо, для цього знадобиться 3-5 років …

Нагадаємо, що в кінці листопада 2017 року ЗАЗ припинив серійне виробництво легкових автомобілів. Тільки в кінці 2019 року в Запоріжжі їх знову почали робити, правда, тестово, в рамках аудиту компанії Renault, і це не «Ланос» або «Рено», а Lada.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!